Over ons

Werkwijze

Onderzoeksopzet

Vaak legt een opdrachtgever een vraag bij ons neer. Enthousiast gaat dan een van onze verkeerskundigen aan de slag met een passend onderzoeksvoorstel. We denken graag mee en samen komen we tot een werkbare opzet.

Dataverzameling

Dataverzameling doen wij zeer nauwkeurig met de juiste methodiek. Van waarnemers werkend met onze TrajanApp, het inzetten van camera’s of scanapparatuur of onze scanauto. We verzamelen data op alle mogelijke manieren. Snel, betrouwbaar en objectief. Past een van de bestaande methoden niet bij de vraag? Dan vinden we gezamenlijk een nieuwe!

Data-analyse

Is de data binnen? Dan gaan we aan de slag met de verwerking en deskundige analyse. We hebben al ruim twintig jaar ervaring en maken problemen en oplossingen altijd inzichtelijk. Kwaliteit staat daarbij altijd voorop.

Datapresentatie

Een beknopte presentatie, een uitgebreide rapportage of een interactieve online tool? De geanalyseerde data presenteren we in elke gewenste vorm. En sowieso heb je toegang tot ons back-end systeem Traffic. Zo heb je alle bestanden direct bij de hand.