Datavisualisatie

Over het GIS-lab

In ons nieuwe GIS-lab kunnen wij gemeenten, particulieren of projectontwikkelaars helpen ruimtelijke problemen op te lossen. We kunnen ruimtelijke GIS-analyses uitvoeren met behulp van data uit de Basis Grootschalige Topografie (BGT), Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) en andere bronnen. Dit kunnen wij combineren met observaties of tellingen ter plekke. We creëren waar handig op maat gemaakte modellen voor projecten. Dit zorgt voor een sneller, flexibeler proces waarbij we grote hoeveelheden data makkelijk kunnen analyseren.

De mogelijkheden

We hebben een specialisatie in, maar zijn niet beperkt tot, alles rondom parkeren. Denk bijvoorbeeld aan breedteprofielen voor straten maken, overzichtelijke oplossingen voor half op stoep parkeren, of een parkeernormenkaart. Voor iedere vraag weten wij een op maat oplossing te vinden.

Eerste hulp bij al uw GIS problematiek

GIS is een aardig complex programma wat kennis vereist. Wij kunnen ons voorstellen dat u bepaalde geografische data in beeld wilt brengen, maar niet de kennis of tijd in huis hebt. Binnen ons team hebben wij een aantal GIS experts die u wellicht op basis van detachering kunnen helpen. Middels het maken en gebruiken van modellen hebben wij binnen no-time de gewenste data inzichtelijk.

Heeft u een vraag betreft het visualiseren van geografische data? Of behoefte aan advies?

Neem contact met ons op!