Parkeren

Parkeeronderzoek met onze scanauto

Actuele en nauwkeurige parkeerdata zijn een must voor elke gemeente. Onderzoeksbureau Trajan is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in parkeeronderzoek in opdracht van gemeentes. Met onder andere een geavanceerde scanauto verzamelt en analyseert Trajan parkeerdata. Dat doen we snel, nauwkeurig en betrouwbaar.  

Trajan heeft een eigen scanauto en deze maakt gebruik van de meest actuele ANPR scan apparatuur. De data wordt beveiligd opgeslagen, er is een zeer hoge precisie in GPS-bepaling, hoge betrouwbaarheid van kentekenscans, volledig werkzaam tijdens dag- en nachtmetingen en de mogelijkheid van panoramafoto’s. Onze eigen scanauto is volledig herkenbaar als verkeeronderzoek-voertuig, zoals te zien in bovenstaande foto.

Ook kunnen we een parkeerdrukonderzoek uitvoeren met onze scanauto zonder privacygevoelige informatie op te slaan. De software van onze scanauto kan kentekens herkennen, zonder het kenteken of de beelden hiervan op te slaan. Hierdoor kunnen we volledig AVG-proof tellingen uitvoeren met de scanauto. De scanauto telt feitelijk het aantal unieke kentekenplaten zonder deze op te slaan.

Zijn de parkeerdata van uw gemeente up-to-date? Stap in bij Trajan en ontdek hoe we parkeren samen kunnen professionaliseren.

Bel +31 23 888 23 37
of stuur een mailtje naar info@trajan.nl