Actueel

Trajan dashboard - Ervaring en innovatie in één platform

Door kennis en expertise heeft Trajan de afgelopen jaren een data dashboard ontwikkeld waarmee de uitkomsten van mobiliteitsonderzoeken heel gemakkelijk en interactief weergegeven worden in een online omgeving. Om ervoor te zorgen dat we met onze diensten blijven aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers, zijn we contant opzoek naar verbetering en innovatie.

Als onderdeel hiervan hebben we onlangs gesprekken gevoerd met een groot deel van onze gewaardeerde opdrachtgevers om hun inzichten, feedback en suggesties te verzamelen over het dashboard van Trajan. Het resultaat? Een boeiende reis van evaluatie, verbetering en een vooruitzicht op aankomende ontwikkelingen.

Gebruikersgemak en Inzichten
We hebben geluisterd naar de ervaringen, naar wat goed werkt en waar we kunnen groeien. Het Trajan dashboard is meer dan alleen een tool; het is een essentieel instrument voor besluitvorming. De gesprekken waren gericht op het begrijpen van de nuances van de dagelijkse interacties en het verkennen van manieren om die ervaringen te verfijnen. Met trots delen we dat de feedback over ons dashboard overweldigend positief is. Het wordt niet alleen als handig ervaren, maar ook als een waardevol platform voor gemeentes en hun dagelijkse taken. Onze opdrachtgevers waarderen de gebruiksvriendelijkheid, de overzichtelijkheid en de inzichten die het biedt.

`Het dashboard van Trajan ziet er goed uit. Het is gemakkelijk in het gebruik en als we iets aangepast willen hebben dan is dat altijd snel geregeld, dat is erg prettig`

Ewald Dijkstra – Senior Adviseur Mobiliteitsonderzoek – Gemeente Amsterdam

Dynamisch dashboard - Doorontwikkeling en innovatie
De evaluatiegesprekken zijn ook een grote bron voor de doorontwikkeling van het Trajan dashboard. Het is natuurlijk prettig om te horen wat goed gaat, maar de waarde zit hem vooral in de feedback. Door onze dashboardgebruikers te betrekken in het innovatie proces van het dashboard, zullen de verbeteringen en nieuwe toepassingen nog beter aansluiten bij de behoeften van de opdrachtgevers. Mede door de feedback van de evaluatiegesprekken zijn we nu 3 concrete verbeteringen aan het ontwikkelen en zullen binnenkort geïmplementeerd worden. Hierdoor kunnen we een nog verfijnder en efficiënter dashboard aanbieden.

Dank aan onze opdrachtgevers
We danken onze opdrachtgevers die de tijd hebben genomen om hun waardevolle feedback met ons te delen. Deze inzet en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde voor onze innovatie. Het is o.a. door deze inzichten dat we kunnen leren en door ontwikkelen om zo nog beter voor onze opdrachtgevers klaar te kunnen staan.

Bent u ook zo benieuwd naar ons dashboard?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie, een offerte of een proefperiode om het gebruik van ons dashboard te kunnen ervaren.
contact